Du er enig i at teamet ser bedre ut i rent og nytt arbeidstøy med logoen godt synlig. Men hva trenger du egentlig av tøy? Dette bør en gjennomtenkt klespakke til de ansatte inneholde.

En gjennomtenkt klespakke til de ansatte bør inneholde:

  • 3 – 5 stk tynne plagg (t-skjorte/pique)
  • 1 – 2 stk bukse (arbeidsbukse)
  • 1 mellomlag (bomullsjakke/genser)
  • 1 tynt ytterlag (dunjakke, vest, fleece)
  • 1 ytterplagg (jakke)
  • Hodeplagg (lue, pannebånd, buff)
  • Annet: Ryggsekk, PC-veske

T-skjorter/pique vaskes oftere enn for eksempel en ytterjakke, og slites derfor raskere. T-skjorta er en rimelig investering, og må anses som forbruksvare. Regner du minimum to t-skjorter pr. person øker det sannsynligheten for at den vaskes mellom hvert bruk. Ideelt vil en håndverker kunne veksle på 3-4 t-skjorter i løpet av en uke.

Vi hjelper deg å sette sammen din klespakke. Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

Arbeidsbukse varierer fra bransje til bransje, og bedrift til bedrift. For en aktiv ansatt krever denne type plagg et slitesterkt og holdbart materiale med nødvendige funksjoner, eksempelvis lommer eller at de er godt tøyelige rundt knær og albuer.

Mellomlag (hettejakke, hettegenser, genser) er godt å ha i mellomsesonger (vår/høst), hvor det ikke har blitt ordentlig kaldt enda. Tenk likevel gjennom om den som skal bruke den har behov for å kunne raskt ta den av. En person som arbeider i kiosk/butikk med kjølelager trenger kanskje et plagg som er enkelt å ta på/av og glidelås vil derfor er et godt valg.

Velger du et moderne mellomplagg som også kan brukes til trening/fritid øker sannsynligheten for at logoen også blir eksponert utenom arbeidstid!

Tips

Tynne ytterlag som dunjakke, vest eller fleece er plagg som kan benyttes under en ytterjakke, eller som merkevarebygging for ansatte som skal på kurs, seminarer eller man skal på tur. Dunjakker med logo som lett kan pakkes sammen i en ryggsekk eller weekendbag er alltid godt å ha.

Ytterjakken bør ha en kvalitet og være laget av et materiale som passer til den som skal bruke den. For en ansatt beveger seg mye vil derfor et plagg med slitesterke albuer og godt bevegelighet være et godt alternativ. For et salgsteam eller en kontormedarbeider vil kanskje en lengre parkas være det beste.

Hodeplagg og tilbehør er ikke et must, men er et fint tilskudd i en klespakke. Dette er produkter som bør være praktiske, moderne, med kun en diskret logo.

Er du nysgjerrig på hvilke produkter vi har som passer til din bedrift? Avtal et møte med oss så kan vi gi deg et uforpliktende tilbud!