Endelig er det mandag og jeg har gledet meg skikkelig til å starte uka! Det er det flere grunner til:

  1. Vi har nye lokaler i Lomen city
  2. Vi har fått vår andre forespørsel om skilt (hurra!)
  3. Jeg skal begynne å blogge

 

Nye lokaler i Lomen

La oss ta det første først kjære lesere – vi har nye lokaler! Det betyr blant annet at vi (endelig) har fått tilbake spisebordet vårt og kan spise middag uten å få post-it-lapper og huskelister i sausen. I studioet står døren åpen omtrent hele uka – men vil du komme innom å se hvordan vi har fått det, kanskje sjekke ut vårt nye show room (som stadig er i endring), eller bare vil ta en kopp kaffe å si hei, er det nok lurt å ta en liten telefon først. Jeg gleder meg til å møte deg!

 

Forespørsler fra lokale merkevarer – det gledes! 

I lokalene våre kan vi produsere reklameskilt, bannere, store og små bilder til kontoret og trykke arbeidstøy med logo. Her er det faktisk bare kreativiteten som setter en stopper! Hvis du vet hva du vil ha er det ganske rett fram, men om du er litt usikker på hva som er mulig eller «lurt» å gjøre kan du sjekke ut tjenestene våreeller sende oss en mail!

Jeg må også benytte dette blogginnlegget til å si tusen takk! Da jeg sjekket mailen i går kveld var det stormende jubel i stua da vi hadde fått en forespørsel om skilt! Jeg må bare si det:  det er SÅ hyggelig at så mange av dere i nærmiljøet tar kontakt og ønsker å samarbeide med oss!

 

Ukas utfordring – bloggsfæren

Ah. blogging. Jeg er utdannet tekstforfatter ved Westerdals (det er lov å skryte litt på egen blogg eller hva?) – en av verdens tiende beste reklameskoler. Det betyr at jeg er innholdsprodusent med kreativ tilnærming. Men med det sniker stadig prestasjonsangsten seg innpå. Jeg har derfor besluttet å kaste de fleste hemninger og begi meg ut i bloggsfæren. Jeg håper jeg kan komme med noen nytte tips om markedsføring, profilering og hvordan det faktisk er å starte for seg selv. Men før det blir for seriøst har jeg utfordret meg selv ved å lage en liten film! For når man arbeider aleine får man det ikke mer artig enn man gjør det sjøl!

 

 

Jeg ønsker dere alle en knallstart på uka – og husk at dere kan kontakte meg gjennom skjemaet under hvis dere er nysgjerrige eller har spørsmål 🙂

– Kristine

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *